Over ons

Regel het snel, veilig en volledig met onze flexibele en betrouwbare vakmensen.

Wie zijn wij?

Welkom bij Rechain Containers!

Wij zijn een bedrijf opgericht door Mike Dijkshoorn en Paul van den Arend, gespecialiseerd in afvalcontainers voor zakelijk en particulier gebruik.

Wij begrijpen dat elke klant unieke wensen heeft als het gaat om afvalcontainers, daarom bieden wij een verschillende soorten maten containers aan. Van standaard afvalcontainers tot aangepaste oplossingen, wij hebben het allemaal.

Bij ons staat klanttevredenheid hoog op de lijst, en wij gaan tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Onze service is snel, efficiënt en professioneel. Wij bieden ook flexibele ophaal- en leveringsopties om uw afvalafhandeling zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Of u nu een bouwbedrijf bent of een particulier, wij hebben de juiste oplossing voor uw afvalbehoeften. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken. Wij zijn er trots op om u te helpen uw afval efficiënt en op een verantwoorde manier te verwerken.

Dank u voor het kiezen voor Rechain Container Service

Onze diensten

Verhuren van afvalcontainers

Verhuren van rolcontainers

Leveren van zand, grond en granulaten

Onze bedrijven

Rehain Recycling B.V.  is een bedrijvige organisatie, actief op meerdere vlakken
Onze bedrijven zijn continu in ontwikkeling. Daarom en om duidelijkheid te scheppen in wat u van ons mag verwachten, hebben we onze activiteiten onderverdeeld in zeven bedrijfstakken. Veelal liggen deze in elkaars verlengde. Het voordeel hiervan is dat wij voor een groot deel zelfvoorzienend zijn.

foto paul en mike